Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Faglunch – «Demens og tannhelse»

mai 4, 2021 @ 11:30 am - 12:30 pm

Gratis

I Demensplan 2025 trekkes tannhelse frem som en viktig del av folkehelsearbeidet. God tannhelse er viktig for god livskvalitet. Med kognitiv svikt følger ofte svikt i hverdagsrutiner, som for eksempel den daglige tannpussen.
Agnes Haugan, tannpleier og folkehelsekoordinator, Vestfold og Telemark fylkeskommune, har mange års erfaring fra klinisk praksis i den offentlige tannhelsetjenesten og som folkehelsekoordinator. Det hviler et stort ansvar på den kommunale helse- og omsorgstjenesten om ivaretagelse av pasientenes og brukernes tannhelse. Vi ser derfor frem til at Agnes skal dele sine erfaringer med oss, slik at vi sammen kan bidra til bedre oppfølging av den daglige tannhelsa til personer med demens.

Målgruppe:
Ansatte i institusjon, hjemmetjeneste og dagtilbud, fagsykepleiere/fagkontakter, avdelingsledere.

Om arrangør:
Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester sitt overordnede samfunnsoppdrag er å bidra til å styrke kvaliteten i helse- og omsorgstjenestene gjennom fag- og kompetanseutvikling. Dette gjør vi ved å spre ny kunnskap, formidle nye løsninger og ved å informere om nasjonale føringer.

Påmelding:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAf1F38o_BvCZkpBiNOu0hEZmceEEga3XpOnKkfwIu6twTxg/viewform 

«Selv om dette er et digitalt arrangement, er det likevel et maks antall på 200 påmeldte.  Derfor er det «førstemann til mølla», men med siste frist for
påmelding 27.april»

Ansvarlig for arrangementet:
Vigdis Aaltvedt, epost: vigdis.aaltvedt@porsgrunn.kommune.no, tlf: 90597968

Arrangementet er med støtte fra Statsforvalteren i Vestfold og Telemark

Detaljer

Dato:
mai 4, 2021
Tid
11:30 am - 12:30 pm
Kostnad:
Gratis

Sted

Digitalt arrangement på Zoom